You are here

Lipo-6 Black Ultra Concentrate

Proizdođač: 
Šifra:
362
Ukratko:
Ovo je ultra koncentrisano super moćno sredstvo za gubitak masti koje je dizajnirano da pomogne vašem telu u gubitku težine. Saznaj više
3.690,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Lipo-6 Black Ultra Concentrate

 

  • Ultra koncentrisan sagorevač masti, za super snažne efekte

  • Ekstremno potentan: samo jedna tableta je dovoljna

  • Aktivira metabolizam i sagoreva suvišne kalorije

  • Brzo apsorbujuća tečna kapsula
     

 

Lipo-6 Black je jak i izuzetno popularan sagorevač masti koji je kreiran da pomoću napredne metode brzodelujućih komponenti pomogne vašem telu u gubitku težine i to ga svrstava među najbolje proizvode za mršavljenje. Lipo-6 Black će vam pomoći da postignete fantastične rezultate na području gubitka masnoće uz maksimalnu efikasnost.

 

Lipo-6 Blac Ultra koncentrat sadrži sve neophodne sastojke koji ubrzavaju metabolizam i na taj način osigurava da vaši ciljevi gubitka telesne težine postanu uspeh. Ovaj sagirevač masti snažno utiče na smanjenje apetita, pruža izvanredan osećaj energije i budnosti.

Samo jedna tableta će vas pripremiti za sagorevanje svih masnoća. Razvijen je za one koji ozbiljno shvataju svoje ciljeve u vezi sa kondicijom i gubitkom težine.

 

Aktivna komponenta

1 kapsula

%PDU*

Hrom (hrom-pikolinat)

100 µg

250%

Kofein, anhidrovani

200 mg

**

N-acetil-L-tirozin

110 mg

**

Ekstrakt semena guarane (Paullinia cupana)

100 mg

**

Ekstrakt ploda gorke pomornadže (Citrus aurantium)

- od toga sinefrina

60 mg

30 mg

**

**

Sprašeni plod kajenske paprike (Capsicum annuum)

5 mg

**

Ekstrakt ploda bibera (Piper nigrum)

5 mg

**

*PDU – preporučeni dnevni unos; ** - preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

 

Sastojci: humektant (glicerol), KOFEIN (anhidrovani), N-acetil-L-tirozin, ekstrakt semena guarane (Paullinia cupana), ekstrakt ploda gorke pomornadže (Citrus aurantium), prečišćena voda, sprašeni plod kajenske paprike (Capsicum annuum), ekstrakt ploda bibera (Piper nigrum), hrom pikolinat, kapsula (hidroksipropilmetilceluloza), boja (titan-dioksid).

 

Doziranje i način upotrebe: odrasli – popiti 1 kapsulu u toku dana (najbolje ujutru), najmanje sat vremena pre obroka. Ukoliko se kapsula popije kasnije u toku dana, voditi računa da to bude najmanje 6 časova pre odlaska na spavanje.

 

Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Proizvod nije namenjen deci mlađoj od 18 godina, trudnicama i dojiljama, osobama sa dijabetesom, hipertenzijom, kardio-vaskularnim bolestima (sa srčanim smetnjama, visokim krvnim pritiskom), peptičkim ulkusom, anksioznim poremećajima i oštećenjima bubrega, kao ni osobama senzitivnim na KOFEIN. Zbog sadržaja KOFEINA potreban je oprez kod osoba koje uzimaju diuretike jer dodatno podstiče diurezu, kod osoba koje imaju poremećaj sna, jer može da prouzrokuje nesanicu, kao i kod osoba sa stomačnim tegobama jer može da prouzrokuje poteškoće u varenju. Ne uzimati proizvode sa KOFEINOM 6 sati pre spavanja, ne kombinovati sa konzumacijom alkohola. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

 

Napomena: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Proizvod ne uzimati uz obrok. Ne kombinovati proizvod sa alkoholom i hranom i napicima koji sadrže KOFEIN. Pre upotrebe preparata konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

 

Alergen info: Proizvod može sadržati tragove MLEKA, JAJA, SOJE, LJUSKARA, RIBE, JEZGRASROG VOĆA i KIKIRIKIJA.

 

Način čuvanja: Proizvod čuvati dobro zatvoren na sobnoj temperaturi, zaštićen od svetlosti, direktne toplote i vlage. Ne koristiti proizvod ukoliko je zaštitna folija/zatvarač oštećena ili je nema. Čuvati van domašaja dece.

 

Zemlja porekla: SAD

Uvoznik: Lama d.o.o. Beograd

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške