You are here

Mega Amino

Proizdođač: 
Šifra:
43
Ukratko:
Aminokiseline iz različitih vrsta izvora u tabletama, pomažu u izgradnji mišića i sprečavaju njihovu razgradnju. Saznaj više
1.100,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
6
Prosek: 6 (1 glas)

Mega Amino

 

 

  • Sadrži aminokiseline iz različitih vrsta izvora

  • 5050 mg aminokiselina u dnevnoj dozi

  • Pomažu u izgradnji mišića i sprečavaju njihovu razgradnju

  • Omogućavaju brži oporavak nakon napornih treninga

 

 

Jedna od glavnih komponenti naših ćelija je protein, a aminokiseline su gradivni blokovi proteina. Postoji 9 vrsta esencijalnih aminokiselina, koje su osnovne za ljudsko telo, ali ih ono ne može proizvesti. Iz tog razloga, ključno je obezbediti optimalnu količinu aminokiselina iz spoljnih izvora.

 

Nakon uzimanja i neposredno nakon apsorpcije amino kiseline dospevaju u krvotok, i pomažu u kontuiniranom održavanju pozitivne ravnoteže nitrogena, sprečavaju proces katabolizma, pospešuju oporavak i rast mišića.

 

Studije su pokazale da nedostatak amino kiselina tokom povećanja fizičkog opterećenja dovodi do razgradnje mišićnog tkiva, da bi se, na ovaj način, pokrile potrebe organizma za energijom. Sledeća bitna uloga amino kiselina je da pomažu razgradnju masti u ćelijama, pospešuju rad hipofize i time podstiču prirodno lučenje hormona rasta, što sve dovodi do izgradnje mišićnog tkiva bez masti.

Mega Amino se izuzetno brzo apsorbuju u organizmu, te lako dospevaju u krvotok, a time se pospešuje oporavak i smanjuje rizik od katabolizma - razgradnje mišićnog tkiva.

Namena: dodatak ishrani na bazi aminokiselina.

 

Sastojci: sredstvo za povećanje zapremine (celuloza), GLUTAMIN PEPTID (sadrži PŠENICU), izolat proteina SOJE, izolat proteina graška, omotač [stabilizatori (polivinil alkohol-polietilen glikol-graft-ko-polimer, polivinil alkohol), sredstva protiv zgrudvavanja (talk, mono- i digliceridi masnih kiselina)], L-leucin [L-leucin, emulgator: lecitin, maltodekstrtin], L-glutamin, sredstva protiv zgrudvavanja (magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid), L-izoleucin, L-valin.

 

Sadržaj aktivnog sastojka

1 doza

(4 tablete)

Dnevna doza

(8 tableta)

Amino kiseline

2525 mg

5050 mg

 

Način upotrebe: uzimati po jednu dozu (4 tablete) 15 minuta pre i posle treninga. U danima bez treninga uzimati po jednu dozu ujutru i uveče.

 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

 

Upozorenje: Nije namenjeno osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se osobama preosetljivim na neki od sastojaka preparata. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

 

Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu.

 

Informacije o alergenima: proizvod sadrži PŠENICU i SOJU. Proizvedeno u pogonu u kom se prerađuju MLEKO, JAJA, GLUTEN, SOJA, LJUSKARI, SUMPOR-DIOKSID I ORAŠASTI PLODOVI.

 

Zemlja porekla: Mađarska

Uvoznik: Vitalikum d.o.o. Futog

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške