You are here

Thermo X

Proizdođač: 
Šifra:
1858
Ukratko:
Sagorevač masti koji sadrži HCA,L-tirozin, L-carnitin, kofein i forskolin... Saznaj više
1.810,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Thermo X

 

 • Ubrzava metabolizam masti

 • Smanjuje osećaj gladi

 • Povećava budnost, koncentraciju i izdržljivost

 

 

  Scitec Nutrition Thermo X je kompleks koji efikasno deluje na regulaciju telesne težine i masnog tkiva. Sadrži nekoliko sastojaka koje pomažu u kontroli težine, telesne masnoće i smanjenja osećaja gladi kao što je hidroksicitrična kiselina (HCA) iz ekstrakt Garcinie cambogie . Takođe sadrži i ekstrakt biljke Choleus Forskohlii poreklom iz Indije, Burme i Tajlanda iz čijeg korena je izolovan aktivni sastojak forskolin koji takodje utice na redukciju telesne težine.

  Pored nabrojanih sastojaka proizvod sadrži i aminokiseline L-tirozin i L-carnitin u obliku L-carnitin-L-tartarata. L-tirozin je neesencijalna aminokiselina sa aromatskom strukturom istom kao i struktura jezgra hormona štitne žlezde i prekursor za sintezu nekoliko kateholamina kao što su L-Dopa, dopamin, efedrin, norepinefrin. L- karnitin je neophodan našem telu za transport masnih kiselina u mitohondrije gde se razgrađuju biohemijskim procesom- beta-oksidacijom i pretvaraju u energiju.

   

   

  Sadrži kofein (180 mg u jednoj dozi). Ne preporučuje se deci, trudnicama i doiljama.

  Aktivni sastojci

  U dnevnoj dozi (3 kapsule)

  %NRV

  L-tirozin

  600 mg

  *

  Suvi ekstrakt ploda garsinije

  -od čega hidroksi-limunske kiseline(HCA)

  300 mg

  180 mg

  *

  *

  L-karnitin L-tartarat

  -od čega L-karnitina

  300 mg

  205 mg

  *

  *

  Kofein

  180 mg

  *

  Suvi ekstrakt korena koleusa (indijske koprive)

  -od čega forskolina

  113 mg

  11,3 mg

  *

  *

  NRV-Nutritivna referentna vrednost*NRV nije ustanovljena

   

  Način primene: popiti 3 puta dnevno 1 kapsulu (3x1), uz čašu vode, 30 minuta pre obroka.

   

  Sastojci: L-tirozin, kapsula [želain; sredstvo za glaziranje: šelak; boja: oksidi i hidroksidi gvožđa; regulatori kiselosti: amonijum-hidroksidi, kalijum-hidroksid]; suvi eksrakt ploda garsinije (Garcinia cambogia) standardizovan na 60% hidroksi limunske kiseline; L-karnitin L-tartarat; anhidrovani kofein; suvi ekstrakt korena koleusa (coleus forskohlii) standardizovan na 10% forskolina; sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijumove soli masnih kiselina.

   

  Informacije o alergenima: Proizvodi se u pogonu u kome se prerađuju: mleko, jaja, gluten, soja, kikiriki, jezgrasto voće, celer, riba, ljuskari, mekušci i sumpor-dioksid.

   

  Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 god, trudnicama i doiljama. Ne preporučuje se ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka, kao ni osobama koje imaju dijagnostikovan zdravstveni problem i/ili su pod terapijom. Posebno se ne preporučuje osobama sa problemom sa kardiovaskularnim sistemom, povišenim pritiskom i osetljivošću na kofein. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti!

   

  Napomene: Pre upotrebe proizvoda konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Prilikom otvaranja proizvoda može doći do istovremenog odlepljivanja i unutrašnje zaštitne folije što ne utiče na ispravnost i kvalitet proizvoda. Sadrži kofein.

   

  Način čuvanja: Čuvati proizvod dobro zatvoren na suvom i hladnom mestu. Nakon otvaranja ne uklanjati kesicu adsorbera vlage. Čuvati van domašaja dece!

   

  Zemlja porekla: Mađarska.

   

  Uvoznik i nosilac upisa u bazu podataka Min.zdravlja R.Srbije: Pansport D.O.O., Stevana Peci Popovića 21, Veternik.

  Slični proizvodi

  Upozorenje

  Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
  se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

  Napomena

  Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

  Cene

  Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

  Opis i fotografije

  Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške