You are here

Craze Shot

Šifra:
365
Ukratko:
Moćna pre-workout formula za eksplozivnu snagu i duži trening, sa dodatkom kofeina. Saznaj više
170,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Craze Shot

  • stimuliše centralni nervni sistem

  • poboljšava efikasnost i snagu

  • visoka doza kofeina, 360 mg na dan

  • sadrži beta-alanin, taurin i holin

  • ne sadrži sastojke za pumpu i kreatin.

     

6PAK CRAZE SHOT – takav pre-workout proizvod još niste probali!

6PAK CRAZE SHOT sadrži moćnu dozu kofeina uz beta-alanin, taurin i holina u vešto izbalansiranoj proporciji koja garantuje maksimalne performanse. Svaki trening, pa i onim danima kada niste spremni, će biti u fulu odrađen!

 

6PAK CRAZE SHOT isporučuje efektivne doze dokazanih aktivnih sastojaka sa akcentom na visoku dozu kofeina, 120mg po dozi. Ovaj proizvod je namenjen vežbačima kojima treba jaka stimulacija i fokus tokom treninga!

 

Sadržaj aktivnih sastojaka

1 doza (20 ml=4 kafene kašičice)

3 doze (60 ml)

Beta Alanin

Taurin

Kofein

Holin bitartrat

800 mg

250 mg

120 mg

50 mg

2,4 g*

750 mg*

360 mg*

150 mg*

*= nutritivna referentna vrednost (NRV) nije ustanovljena

 

Sastojci: voda, beta-alalnin, taurin, kofein, limunska kiselina (kiselina), holin-bitartarat, sukraloza (zaslađivač), acesulfam K (zaslađivač), neotam (zaslađivač), kalijum-sorbat (konzervans), natrijum-benzoat (konzervans), askorbinska kiselina (antioksidant), aroma, maltodekstrin.

 

Način upotrebe: Odrasli: Po potrebi, do 3 puta dnevno popiti po 4 kafene kašičice (3x20 ml) sadržaja jedne ampule/kontejnera, pre ili tokom sportske aktivnosti, odnosno pre ili tokom intenzivnog fizičkog napora.

 

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Čuvati van domašaja dece!

 

Upozorenje: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina. Preporuka je da se ne prekorači dnevni unos kofeina od 400 mg iz svih izvora. Ne uzimati istovremeno sa alkoholom, kafom, energetskum napicima i drugim proizvodima koji sadrže kofein. Potreban je oprez kod osoba sa srčanim problemima jer kofein može dovesti do lupanja srca, kod osoba koje uzimaju diuretike jer kofein dodatno podstiče diurezu, kod osoba koje imaju poremećaj sna jer kofein može da izazove nesanicu, kao i kod osoba sa stomačnim problemima jer kofein može da izazove poteškoće u varenju. Ne uzimati proizvode sa kofeinom 6 sati pre spavanja. Pojedinačna doza od 800mg beta-alalnina može izazvati osećaj trnjenja i utrntost.

 

Način čuvanje: Čuvati u originalnom pakovanju, zaštićeno od svetlosti i vlage na temperaturi do 25ºC. Nakon otvaranja ostatak čuvati u frižideru i utrošiti u roku od 24 časa.

 

Zemlja porekla: Poljska

Uvoznik: Fitco d.o.o. Novi Sad

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške