You are here

Max Motion

Proizdođač: 
Šifra:
890
Ukratko:
Kompleks vitamina i minerala koji se koristi za primenu izotoničnog napitka u cilju rehidratacije za vreme treninga i u toku napornih aktivnosti Saznaj više
1.190,00 RSD

Možete poručiti i telefonom od 8-16h

021/820-555 062/111-0-999
0
Ocena

Max Motion

  • Dodatak ishrani sa šećerima i zaslađivačima
  • Kompleks vitamina i minerala koji se koristi za primenu izotoničnog napitka u cilju rehidratacije za vreme treninga i u toku napornih aktivnosti
  • Dodatak vitamina B-grupe, vitamina C i E
  • Poboljšanje ukupne fizičke i psihičke performanse kod ozbiljnih sportista
  • Odličan ukus

Izotonični napici imaju jednaku osmolarnost kao i krvna plazma zbog čega su idealni za brzu nadoknadu izgubljene tečnosti. Jedna od najvažnijih karakteristika ovih napitaka je upravo brzina nadoknade izgubljene tečnosti kao i ubrzani oporavak od napora, stoga su glavni potrošači ovih napitaka sportisti izloženi dugotrajnijem naporu, a sve je više rekreativaca i fizički aktivnih ljudi koji posežu za ovakvim proizvodima.

Ono što Max Motion čini specifičnim je i dodatak vitamina B-kompleksa koji su jako bitni u prometu energije u našem telu, i usled dugotrajnih iscrpljujućih aktivnosti postaju deficitarni. Tu su i vitamini C i E značajni zbog moćnog antioksidantnog učinka bitnog za borbu protiv posledica stresa izazvanih treningom. Dakle, Max Motion, sadrži mikro- i makronutrijente neophodne za normalnu ugljeno-hidratnu i energetsku razmenu i uspostavljanje ravnoteže tečnosti i elektrolita u organizmu, poremećene za vreme fizičkog napora!

Preporučena upotreba: sadržaj 1 dozirne merice (20 g) rastvoriti u 5 dl hladne vode. Uzimati u više navrata tokom i nakon treninga i napornih aktivnosti.

Nutritivna deklaracija | Veličina doze: 20 g |

Aktivna komponenta:

100 g

20 g

%PDU*

Vitamin B1 (tiamin)

2,2 mg

0,44 mg

40%

Vitamin B2 (riboflavin)

2,8 mg

0,56 mg

40%

Vitamin B3 (niacin)

32 mg

6,4 mg

40%

Vitamin B5 (pantotenska kiselina)

12 mg

2,4 mg

40%

Vitamin B6 (piridoksin)

2,8 mg

0,56 mg

40%

Vitamin B7 (biotin)

100 µg

20 µg

40%

Vitamin B9 (folna kiselina)

400 µg

80 µg

40%

Vitamin B12 (cijanokobalamin)

5,0 µg

1 µg

40 %

Vitamin C (askorbinska kiselina)

160 mg

32 mg

40%

Vitamin E (tokoferol)

24 mg

4,8 mg

40%

Kalcijum

807 mg

161 mg

20,1%

Magnezijum

300 mg

60 mg

16%

Nutritivna vrednost:

 

Ugljeni hidrati

78,9 g

15,8 g

*

Proteini

<0,1 g

<0,1 g

*

Masti

0,2 g

<0,1 g

*

Energetska vrednost

357 kcal/1523 kJ

71,5 kcal/304 kJ

*

*PDU nije utvrđen.

Energetska vrednost gotovog napitka/100 ml iznosi 13,8 kcal.

Ostali sastojci: maltodekstrin, dekstroza, limunska kiselina (antioksidans), fruktoza, aroma (sadrži proteine iz mleka), regulator kiselosti (trikalcijum-fosfat), sredstvo protiv zgrudvavanja (magnezijum-karbonat), sredstvo za želiranje (kalijum-hlorid), sredstvo protiv zgrudvavanja (silicijum-dioksid), boja (betanin), zaslađivač (sukraloza), zaslađivač (saharin), ekstrakt slada (sadrži gluten), zgušnjivač (karagenan), natrijum-hlorid, L-askorbinska kiselina, palmino ulje, boja (azorubin), nikotinamid, DL-alfa-tokoferil acetat, kalcijum D-pantotenat, riboflavin, piridoksin-hidrohlorid, tiamin-mononitrat, pteroil-monoglutaminska kiselina, D-biotin, cijanokobalamin.

Alergeni: Proizvod može da sadrži tragove GLUTENA, SOJE, LAKTOZE I PROTEINA JAJA.

Napomena: Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Čuvati u originalnom pakovanju na suvom i tamnom mestu na temperaturi do 25°C, van domašaja dece! Ne koristiti ako je folija pocepana. Dodaci ishrani ne predstavljaju zamenu za raznovrsnu ishranu.

Upozorenje: Ovaj proizvod nije namenjen deci i trudnicama. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda.

Proizvođač: Za Maxler GTI GmbH I Konigsallee 92a, 40212 Dusseldorf, Nemačka proizvodi Anona-Nahrmittel c.I. Schlobach GmbH Muhlgasse 3, 04680 Colditz, Nemačka

Proizvedeno u: Nemačka

Uvezeno iz: Nemačka

Najbolje upotrebiti: do kraja datuma označenog na pakovanju

Oznaka serije: utisnuto na pakovanju

Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisaneod strane proizvođača.

Slični proizvodi

Upozorenje

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze
se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.

Napomena

Preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.

Cene

Cene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Cene se mogu promeniti bez prethodne najave.

Opis i fotografije

Pansport nastoji da opisi proizvoda i fotografije  budu što precizniji, ali ne odgovara za eventualne greške